Hoppa till innehållet

Namnge din produkt

  • Ger dig mer kontroll över vad du har beställt och en tydligare orderbekräftelse
  • Hjälper dig vid återbeställning och ger tydligare orderhistorik

Har du skapat ett visitkort eller en stämpel så kan du förslagsvis namnge din produkt med ev. namn eller företagsnamn som förekommer på produkten. Detta påverkar dock inte innehållet i din produkt.

Var noga med att kontrollera innehållet på din produkt genom att klicka på "Förhandsgranskningen" på produktsidan eller "Visa din produkt" i kassan då det är denna informationen som kommer att användas som korrektur och tryckas.

Namnet kan max innehålla 50 tecken. Spara Avbryt

Protect Kids Stamp (Tvätt- och hygienstämpel)

Artikelnummer: 4400000

Colops nya stämpel, Protect Kids Stamp hjälper föräldrar, personal på förskolor och andra i barns närhet att underlätta och stimulera barn att på ett kreativt sätt tvätta händerna tillräckligt ofta under en dag.

Ledorden är:

  • Stämpla
  • Tvätta
  • Skydda

Avtrycket ”virusmonstret”, stämplas antingen på insidan eller på ovansidan av handen. Låt sedan detta torka ca 10 sekunder. Tvätta händerna regelbundet och tillräckligt många gånger under dagen (kan ske under lekfulla former) med tvål och vatten så att ”virusmonstret” är borttvättat när det är dags att sova på kvällen. Ca 5–6 handtvättar behövs under dagen för att ”virusmonstret” skall försvinna.

Stämpelfärgen är dermatologiskt testad och certifierad av det oberoende Dermatest-institutet och är ofarlig för huden. Varje stämpeldyna ger ca 3 000 avtryck, vilket vid 5–6 avtryck per dag räcker ca 500 dagar.

Microban®-tekniken som är integrerad i varje stämpel ger Protect Kids Stamp ett skydd mot skadliga bakterier och hämmar bakterietillväxt under stämpelns livslängd. Eftersom Microban® är integrerat under produktionsprocessen, tvättas eller slits inte av skyddet av under stämpelns livslängd. Microban® skyddar dock inte mot virus eller hämmar spridningen av virus. Enligt WHO är vatten och tvål ett effektivt sätt att skydda dig själv och att minska risken för spridning av t ex virus.

Se videoklipp här: https://youtu.be/6lTGsGpOmIU

Produktinformation

Varumärke

Colop

Bästa pris

108,00 kr/st vid 1 st
108,00 kr/st
Produkten har lagts i kundvagnen