Hoppa till innehållet

Namnge din produkt

  • Ger dig mer kontroll över vad du har beställt och en tydligare orderbekräftelse
  • Hjälper dig vid återbeställning och ger tydligare orderhistorik

Har du skapat ett visitkort eller en stämpel så kan du förslagsvis namnge din produkt med ev. namn eller företagsnamn som förekommer på produkten. Detta påverkar dock inte innehållet i din produkt.

Var noga med att kontrollera innehållet på din produkt genom att klicka på "Förhandsgranskningen" på produktsidan eller "Visa din produkt" i kassan då det är denna informationen som kommer att användas som korrektur och tryckas.

Namnet kan max innehålla 50 tecken. Spara Avbryt

Colop e-mark Create Svart

Artikelnummer: 4500020

Ny innovativ elektronisk mobil skrivare och märkningsprodukt som hjälper dig att snabbt och enkelt applicera klassiska stämpelavtryck, men framför allt effektfulla 4-färgsavtryck av logotyper, bilder och text på olika sorters papper, kuvert, kartonger, böcker, papperspåsar, textilier och många andra material.

Endast din kreativitet sätter gränserna för vad som kan skapas. 

Med hjälp av tillbehör som etiketter och bomullsband så kan även andra material märkas och förses med avtryck som lyfter fram till exempel ett fint paket. Skapa egna personifierade avtryck med hjälp av appen som laddas ned från Google Play eller App Store.

Överföring av information sker trådlöst med Wi-Fi från din telefon eller surfplatta. Enkelt att spara mallar och avtryck för återkommande användning.

Utskriftsstorlek: Bredd:150 mm. Höjd:14 mm i en sidleds rörelse. Skriver ut med en upplösning upp till 600 dpi. Levereras med en bläckpatron, startguide och laddningskabel.

Klicka på https://emark.colop.com/e-mark-create/use-cases för att få mer inspiration om e-mark create.

Bästa pris

2124,00 kr/st vid 1 st
2124,00 kr/st
Produkten har lagts i kundvagnen