Colop e-mark

Colop e-mark Create Svart

Artikelnummer: 4500020

Ny innovativ elektronisk mobil skrivare och märkningsprodukt som hjälper dig att snabbt och enkelt applicera klassiska stämpelavtryck, men framför allt effektfulla 4-färgsavtryck av logotyper, bilder och text på olika sorters papper, kuvert, kartonger, böcker, papperspåsar, textilier och många andra material.

Endast din kreativitet sätter gränserna för vad som kan skapas. 

Med hjälp av tillbehör som etiketter och bomullsband så kan även andra material märkas och förses med avtryck som lyfter fram till exempel ett fint paket. Skapa egna personifierade avtryck med hjälp av appen som laddas ned från Google Play eller App Store.

Överföring av information sker trådlöst med Wi-Fi från din telefon eller surfplatta. Enkelt att spara mallar och avtryck för återkommande användning.

Utskriftsstorlek: Bredd:150 mm. Höjd:14 mm i en sidleds rörelse. Skriver ut med en upplösning upp till 600 dpi. Levereras med en bläckpatron, startguide och laddningskabel.

Klicka här för att få mer inspiration om e-mark create.

Nu har vi en unik höstkampanj på COLOP e-mark create. Ordinarie pris inklusive moms är 2837,50 kr. OBS! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Färg
2 100,00 kr

Produktegenskaper

Färg
Svart