Hoppa till innehållet

Namnge din produkt

  • Ger dig mer kontroll över vad du har beställt och en tydligare orderbekräftelse
  • Hjälper dig vid återbeställning och ger tydligare orderhistorik

Har du skapat ett visitkort eller en stämpel så kan du förslagsvis namnge din produkt med ev. namn eller företagsnamn som förekommer på produkten. Detta påverkar dock inte innehållet i din produkt.

Var noga med att kontrollera innehållet på din produkt genom att klicka på "Förhandsgranskningen" på produktsidan eller "Visa din produkt" i kassan då det är denna informationen som kommer att användas som korrektur och tryckas.

Namnet kan max innehålla 50 tecken. Spara Avbryt

Colop e-mark UV-bläckpatron

Artikelnummer: 4500046

E-mark kan tillsammans med denna speciella bläckpatron med UV-bläck, möjliggöra avtryck som endast blir synligt när det belyses med en UV-lampa. Genom denna speciella funktion är bläcket perfekt att använda vid olika evenemang, men även inom olika säkerhetsområden. Andra områden är produktmärkning, där endast information syns när det belyses med UV.

Kan användas på absorberande material som t ex papper, kartong och obearbetat trä, samt på ytskikt med speciell beläggning för vattenbaserad ink-jet teknologi. Fungerar även på andra material, men gör avtrycksprov och testa för att säkerställa funktion.

 

Storlek: 60 x 34 x 83 mm

Vikt: 55,4 g

Produktinformation

Varumärke

Colop e-mark

Bästa pris

918,00 kr/st vid 1 st
918,00 kr/st
Produkten har lagts i kundvagnen