Hoppa till innehållet

Namnge din produkt

  • Ger dig mer kontroll över vad du har beställt och en tydligare orderbekräftelse
  • Hjälper dig vid återbeställning och ger tydligare orderhistorik

Har du skapat ett visitkort eller en stämpel så kan du förslagsvis namnge din produkt med ev. namn eller företagsnamn som förekommer på produkten. Detta påverkar dock inte innehållet i din produkt.

Var noga med att kontrollera innehållet på din produkt genom att klicka på "Förhandsgranskningen" på produktsidan eller "Visa din produkt" i kassan då det är denna informationen som kommer att användas som korrektur och tryckas.

Namnet kan max innehålla 50 tecken. Spara Avbryt

REINER jetStamp® 990

Artikelnummer: 1900407

REINER jetStamp® 990 är en stämpel som stämplar snabbt och är enkel att använda tack vare sin kompakta storlek.

Den minsta enheten från jetStamp®-familjen möjliggör snabba och enkla avtryck på alla släta eller oregelbundna ytor. Liksom sina större syskon kännetecknas denna bläck-stråleskrivare av att den kan användas mobil på en arbetsplats.Den integrerade LC-skärmen visar den inställda utskriftsbilden lätt läsbar för att förhindra märkningsfel.Den robusta jetStamp® 990 erbjuder perfekt flexibilitet med sina minnesalternativ.

Upp till 25 anpassade texter eller special-funktioner kan lagras i enheten. Fem av dessa platser är fyllda med förinställda exempelbilder vid leverans.

Egenskaper:

  • Perfekt för små områden
  • Trycker även på böjda ytor- Användarvänlig
  • Snabb hastighet
  • Max storlek på avtryck: 2 linjer, vardera 42x3,2 mmVälj standard färgpatron i svart för absorberande material (t ex papper) eller icke absorberande material (metall/plast).

Som tillbehör finns även röd (3401263) och gul (3401293) patron.

Bästa pris

11960,00 kr/st vid 1 st
11960,00 kr/st
Produkten har lagts i kundvagnen