Hoppa till innehållet

Namnge din produkt

  • Ger dig mer kontroll över vad du har beställt och en tydligare orderbekräftelse
  • Hjälper dig vid återbeställning och ger tydligare orderhistorik

Har du skapat ett visitkort eller en stämpel så kan du förslagsvis namnge din produkt med ev. namn eller företagsnamn som förekommer på produkten. Detta påverkar dock inte innehållet i din produkt.

Var noga med att kontrollera innehållet på din produkt genom att klicka på "Förhandsgranskningen" på produktsidan eller "Visa din produkt" i kassan då det är denna informationen som kommer att användas som korrektur och tryckas.

Namnet kan max innehålla 50 tecken. Spara Avbryt

Colop Swing Handtag 140x200 mm

Artikelnummer: 5505000
Emballagestämpel helt i metall från Colop. Handstämpel av högsta robusta kvalitet som skall ses som ett alternativ till de mer traditionella i trä. Utmärkt att använda för extra stora avtryck. Beställs tillsammans med en textplatta som utformas efter eget behov gällande logo, text symboler m. m. Den böjda konstruktionen gör stämpeln enkel att använda tillsammans med Top Pad dyna eller Stämpeldyna modell 2, samt färg anpassad för specifikt ändamål. Top Pad stämpeldynor är speciellt anpassade för de två storlekarna som finns av Swing. Ett handtag kan användas tillsammans med flera textplattor, då det är enkelt att skifta dessa. Detta medför kostnadsbesparing men även mindre förvaringsutrymme. Komplett stämpel som på bilderna. Beställ ett handtag och en textpatta.

Produktinformation

Varumärke

Colop

Produktspecifikation

Bredd (mm)

160

Höjd (mm)

220

Bästa pris

679,00 kr/st vid 1 st
679,00 kr/st
Produkten har lagts i kundvagnen