Hoppa till innehållet

Namnge din produkt

  • Ger dig mer kontroll över vad du har beställt och en tydligare orderbekräftelse
  • Hjälper dig vid återbeställning och ger tydligare orderhistorik

Har du skapat ett visitkort eller en stämpel så kan du förslagsvis namnge din produkt med ev. namn eller företagsnamn som förekommer på produkten. Detta påverkar dock inte innehållet i din produkt.

Var noga med att kontrollera innehållet på din produkt genom att klicka på "Förhandsgranskningen" på produktsidan eller "Visa din produkt" i kassan då det är denna informationen som kommer att användas som korrektur och tryckas.

Namnet kan max innehålla 50 tecken. Spara Avbryt

40x26 Oval Etikett Guld 1000st - Svart tryck

Artikelnummer: 3100052

Etiketter på rulle ger näst intill obegränsade möjligheter vad gäller format och papper: blankt, matt, vitt, färgat, fluorescerande, metallfärgat mm. Vi tar fram logo- och förpackningsetiketter med ditt företags eller produktens identitet, pris- och informationsetiketter med streckkod samt förtryckta etiketter som kan kompletteras med egen text i din skrivare. Vi hjälper dig gärna med tips och idéer till utformning. Minsta antal: 1000 etiketter på rulle.

Produktinformation

Utförande/material

Rullar

Produktspecifikation

Bredd (mm)

40

Höjd (mm)

26

Bästa pris

552,00 kr/st vid 5 st
835,00 kr/st
688,00 kr/st vid 3 st
552,00 kr/st vid 5 st

Kontakta mig om 40x26 Oval Etikett Guld 1000st - Svart tryck

Produkten är en beställningsvara. Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig. (Bläddra fram filen som du vill bifoga och klicka lägg till.)

Bifoga fil

Ladda upp fil:

Produkten har lagts i kundvagnen