Hoppa till innehållet

Välkommen till UniGraphics nya e-handelsshop och UniScore!

2015-11-02

Den nya e-handelsshopen är full av produkter som kan beställas som standardvaror men vad som gör den unik är att kunden själv kan skapa, granska/förhandsvisa, justera och sedan beställa sina varor, på ett säkert och smidigt sätt. Vi har ställt mycket höga krav på lösningarna och vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder dessa tjänster och som ger våra kunder stora fördelar att använda.

UniGraphics var tidiga med att erbjuda en webbaserad beställningslösning för sina kunder. Redan 2001 lanserades första generationen av Score och snabbt blev den en succé på marknaden. Kunderna fick en modern beställningslösning med färdiga produktmallar för populära grafiska produkter.

UniGraphics har uppgraderat lösningen i etapper och lagt till produktområden i takt med att företagets produktportfölj ökat. Men utvecklingen går fort och under de senaste åren har försök gjorts för att hitta en än bättre, mer modern och användarvänlig och effektivare webblösning. Vi har nu nöjet att lansera såväl webblösningen som vi kallar UniScore på marknaden, i den kan inloggade kunder lägga sina beställningar i profilsäkrade produktmallar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi håller just nu på att förbereda allt från skyltar, namnbrickor till stämplar och trycksaker så att du som kund själv skall kunna skapa och anpassa dina produkter.

Vi kommer närmsta dagarna att släppa en uppdatering som ger dig som inloggad kund möjlighet till att spara korrektur.

 

Produkten har lagts i kundvagnen