Hoppa till innehållet

Uppdatering av www.unigraphics.se

2015-11-12

Vi genomförde den 11:e november en större uppdatering av ehandelsplatformen. Den största delen av uppdateringen var buggfixar och prestandaförbättringar, men nedan följer en liten lista med några punkter för dig som kund och besökare.

  • Du kan nu spara en produkt i kassan genom att klicka på "Spara som orderförslag". Om du vill lägga till produkten i kassan igen och ha med den i din beställning så klickar du på "Lägg till i kundvagnen".
  • Du kan nu gå tillbaka och redigera en produkt som du har skapat. Klicka bara på knappen "Redigera produkt" på den specifika produkten när du står i kassan.
  • Vi har arbetat om vyn över leveransadresser när du checkar ut. A) Om ditt företag har en eller ingen leveransadress alls så kommer du att få adressen presenterad i ett formulär. B) Om ditt företag har upp till 10 leveransadresser så kommer du kunna välja adress genom att välja i en selectlista/droppmeny/snabbval. C) Om ditt företag har 10 eller fler adresser så har vi gjort det möjligt för er att söka bland leveransadresser.
  • Vi har nu uppdaterat stämpelverktyget så att man enklare skall kunna skapa en stämpel. Man kan nu öka fontstorlek stegvis och vi har även tagit bort överflödig funktionalitet.
  • Man kan nu se och skriva ut sin skapade stämpel i skala 1/1.
Produkten har lagts i kundvagnen