Hoppa till innehållet

Effekter av Coronaviruset Covid-19

UniGraphics AB är precis som alla andra starkt påverkade av Coronavirusets spridning och effekter av detta. Vår ordinarie verksamhet påverkas på många olika sätt, men vi har som målsättning att trots detta kunna tillgodose våra kunders önskemål och behov i möjligaste mån.

Flera av våra underleverantörer och samarbetspartners har aviserat om att det kan komma att bli störningar vilket då troligen kommer  att medföra leveransförseningar som påverkar vårt orderflöde. Våra underleverantörer i Kina har begränsad service vilket påverkar vår möjlighet att kunna serva våra kunder med snabb återkoppling gällande förfrågningar, order och leveransbesked. Vi ber om överseende med detta, men självklart gör vi allt vad vi kan för att våra kunder skall påverkas så lite som möjligt. 

LEVERANSER
Vi räknar med att det kan komma att vara längre leveranstider. Det är viktigt att ni som kund säkerställer att ni kan ta emot leverans från oss när ni lägger en order. Meddela oss om det finns dagar eller tider som ni inte kan ta emot leveranser. Om era öppettider ändras efter att ni har lagt en order,  meddela detta till oss så att vi vet om när ni är bemannade och kan ta emot leveranser.

Kontakta oss gärna om ni har frågor.

Med vänlig hälsning
Alla vi på UniGraphics

Produkten har lagts i kundvagnen