Hoppa till innehållet

Namnge din produkt

  • Ger dig mer kontroll över vad du har beställt och en tydligare orderbekräftelse
  • Hjälper dig vid återbeställning och ger tydligare orderhistorik

Har du skapat ett visitkort eller en stämpel så kan du förslagsvis namnge din produkt med ev. namn eller företagsnamn som förekommer på produkten. Detta påverkar dock inte innehållet i din produkt.

Var noga med att kontrollera innehållet på din produkt genom att klicka på "Förhandsgranskningen" på produktsidan eller "Visa din produkt" i kassan då det är denna informationen som kommer att användas som korrektur och tryckas.

Namnet kan max innehålla 50 tecken. Spara Avbryt

LED-skylt - dubbelsidig A3

Artikelnummer: 7609094

Belys och lyft fram ditt budskap på ett mycket effektfullt sätt med LED-skylt i aluminium med snäppram för inomhusbruk. Finns både enkel- och dubbelsidiga. Enkelt att byta information. Skriv ut ert budskap på papper eller plastfilm och montera i ramen. Den enkelsidiga monteras enklast på en vägg. Skruv och plugg medföljer. Dubbelsidiga kan med fördel användas hängande för exponering i två riktningar. Öglor och vajer medföljer. Låg energiförbrukning och skylten ger ingen värme ifrån sig när den är tänd. 15 000 timmars belysningstid eller mer. Levereras med sladd och strömbrytare som ansluts till vägguttag. CE-märkt. LED-skyltarna finns i tre olika storlekar, A3, 50x70 cm och 70x100 cm..

 

Produktspecifikation

Bredd (mm)

297

Höjd (mm)

420

Bästa pris

636,00 kr/st vid 1 st
636,00 kr/st
Produkten har lagts i kundvagnen